Haarhuis Hammer: uw haarwerkspecialist in Emmen en omgeving

Heeft u last van haarverlies en wilt u graag weer vol haar dat soepel valt en aangenaam aanvoelt? Kom dan naar Haarhuis Hammer. Wij zijn uw haarwerkspecialist in Emmen en omstreken. We leveren haarwerken, verzorgingsproducten en we kunnen u alles vertellen over de verschillende technieken om haar te bevestigen en het goed te onderhouden. Daarnaast bent u bij ons van harte welkom voor een hoofdhuid- en haaranalyse en bieden we u een behandeling die aansluit op al uw wensen en behoeften.

 

Haarwerken


Bij Haarhuis Hammer heeft u de keuze uit een grote variëteit aan verschillende soorten haar met een natuurlijke uitstraling. In ons assortiment vindt u onder andere haarwerken van echt haar, kunsthaar en cyberhaar of een mix van echt haar en synthetisch haar. U krijgt bij ons begeleiding op maat voor het onderhoud van uw nieuwe haar. We laten u dan zien hoe u uw haarwerk kunt wassen, drogen en in model kunt brengen. Ook kunnen we u advies geven over het gebruik van de juiste verzorgingsproducten voor uw haar. Hierbij kunt u denken aan shampoos, conditioners en balsems. Tevens heeft u de mogelijkheid om na drie weken bij ons langs te komen voor een controlebehandeling in de salon. Daarnaast beschikken we over een breed aanbod aan producten die u naast uw pruik kunt gebruiken, zoals stijlvolle sjaaltjes, leuke mutsen en elegante hoofddoeken. Wilt u ook graag mooie wenkbrauwen, dan kunt u bij ons ook kiezen voor de semipermanente wenkbrauwmake-up van Christian die verkrijgbaar is in een groot aantal verschillende kleuren.

 

Kom bij ons langs


Woont u in Emmen of omgeving en heeft u een haarwerkspecialist nodig? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. We zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk naar onze salon kunt komen. Onze ervaren haarspecialisten begrijpen als geen ander hoe moeilijk haaruitval of kaalheid is en kijken graag samen met u hoe we uw probleem kunnen aanpakken, zodat u met een gerust gevoel en vol zelfvertrouwen bij ons de deur uitloopt.