Natuurlijk haar tijdens en na chemotherapie bij Haarhuis Hammer uit Assen

Bij bestraling op het hoofd is het per patiënt verschillend waar en wanneer uw haar uitvalt. Daar biedt Haarhuis Hammer een oplossing voor: een haarwerk waarvan niemand zal zien dat het niet uw eigen haar is.

Uw haar verliezen zonder dat het opgemerkt wordt

Chemotherapie zorgt voor tijdelijke haaruitval. De haarwortels worden gelukkig niet aangetast, dus na de therapie zal uw haar weer beginnen te groeien. U hoeft niet bang te zijn dat een haarwerk uw haargroei in de weg staat.

 

Bij chemotherapie leert de ervaring (afhankelijk van de kuur die u ondergaat) dat u uw haar ongeveer 3 weken na de eerste kuur begint te verliezen. Bij bestraling op het hoofd is het per patiënt verschillend wanneer uw haar uitvalt.

Niet zomaar haar

U kiest vanzelfsprekend het haarwerk dat u perfect bij uzelf vindt passen. Uiteraard adviseren wij u daarbij en laten wij u de verschillende mogelijkheden zien. Onze haarwerken zijn niet van echt te onderscheiden. De kwaliteit is fantastisch en de haarwerken zijn erg licht. Uw haarstukken maken we natuurlijk precies zoals u wenst. U gaat altijd met het juiste haarstuk naar huis: qua kleur, lengte en model.

Lees meer over onderhoud van uw haarwerk

Onderhoud van uw haarwerk

Heeft u eenmaal een mooi haarwerk aangeschaft, dan wilt u ook dat het mooi blijft. Net als uw eigen haar heeft het verzorging nodig.

Haarhuis Hammer beschikt over een uitgebreide serie haar- en hoofdhuidverzorgende producten van Gisela Mayer en Mediceuticals. Voor beide merken geldt dat alle producten op natuurlijke basis zijn geproduceerd. Wilt u meer weten? We nemen graag de tijd om u te adviseren.

 

Maak wel tijdig een afspraak, zodat uw haarwerk op tijd voor u klaarligt.

Contact met Haarhuis Hammer