Haarwerk vrouwen

Er zijn veel redenen waarom een vrouw haarwerk wil. Zo kan het zijn dat uw haar dunner wordt, of zelfs kale plekken krijgt. Misschien wilt u wel gewoon meer volume of langer haar. Bij Haarhuis Hammer helpen wij u graag bij het verkrijgen van het haar van uw dromen. Wij zijn proactief en behulpzaam bij het vinden van een haarwerk dat bij u past en maken deze ook graag op maat voor u als er geen haarstuk in onze voorraad is dat bij u past. Maak een afspraak met Haarhuis Hammer om samen een haarwerk te vinden dat bij u past!

Meer zelfvertrouwen dankzij haarwerk

We snappen bij Haarhuis Hammer heel goed dat u onzeker kan worden van haarverlies en u daardoor minder goed in uw vel zit. Wanneer uw uiterlijk verandert zonder dat u daar zelf voor gekozen heeft, is het niet meer dan logisch dat u daarvoor een oplossing zoekt. Haarwerk voor vrouwen kan een helpende hand zijn om uw zelfvertrouwen weer voor een deel terug te winnen. Er zijn talloze opties voor haarstukken, door het persoonlijke advies van onze behulpzame haarwerkspecialisten vindt u gegarandeerd een haarstuk dat bij u past en u een glimlach bezorgd wanneer u in de spiegel kijkt. Kom bij ons langs om de mogelijkheden door te spreken en uw zelfvertrouwen een boost te geven.

Oorzaken haarverlies bij vrouwen

 Wanneer u last heeft van haarverlies, of opeens veel dunner haar heeft, dan wilt u natuurlijk weten wat de oorzaak hiervan is. In sommige gevallen is het haarverlies erfelijk, maar er zijn ook andere factoren die kunnen bijdragen aan het verlies van uw haar.

Stress

Een mogelijke oorzaak van uw haarverlies kan stress zijn. Gelukkig is haarverlies door stress tijdelijk, echter kunt u wel in een soort vicieuze cirkel belanden. Namelijk door de extra stress die het haarverlies kan veroorzaken. Makkelijker gezegd dan gedaan: maak u zich niet te druk over dit haarverlies. Het kan een paar weken of maanden aanhouden, maar u zult in de meeste gevallen zien dat na deze periode van stress uw haar ook weer teruggroeit.

Medicijngebruik

Een bekend voorbeeld van medicijngebruik dat haaruitval veroorzaakt is chemotherapie. Bij deze intensieve medicatie valt het haar vaak al na een aantal dagen tot maximaal een aantal weken uit. Maar ook andere medicijnen kunnen haaruitval veroorzaken, echter kan het zo zijn dat u dit pas 3 tot 6 maanden na het gebruik van de medicatie ziet.

Het haarverlies door het gebruik van medicijnen is gelukkig niet permanent. Na het stoppen met de medicatie zult u al snel zien dat uw haar weer gaat groeien. We snappen bij Haarhuis Hammer echter heel goed dat u gedurende het medicijngebruik toch graag in de spiegel kijkt en uzelf terugziet zoals u altijd gewend bent. Wij helpen u graag aan een prachtig haarwerk op maat, zodat u zich tijdens een lastige periode van ziekte en behandeling nog steeds uzelf voelt.

Erfelijke kaalheid bij vrouwen

Wanneer we het hebben over erfelijk haarverlies, dan hebben we het over alopecia androgenetica. Dit is een ziekte waarbij de patiënt te maken krijgt met spontane haaruitval, wat op zijn beurt weer zorgt voor kale plekken. Deze kale plekken komen vaak voor op de hoofdhuid, maar het is ook mogelijk dat haar uitvalt bij de wenkbrauwen en wimpers. Bij Haarhuis Hammer begrijpen we heel goed dat dergelijke haaruitval kan zorgen voor onzekerheden en wij helpen u daar graag vanaf. Onze specialisten hebben ervaring met verschillende vormen van alopecia en helpen u graag bij het maskeren van kale plekken zodat u zelfverzekerd over straat kan. Neem contact ons met onze specialisten voor een persoonlijk advies op maat.

Geen wachttijd

Wanneer u de beslissing maakt om een haarwerk te nemen, om welke reden dan ook, dan wilt u natuurlijk ook zo snel mogelijk geholpen worden. Bij Haarhuis Hammer vinden wij het belangrijk dat u zo snel mogelijk de hulp en aandacht krijgt die u verdient, zodat wij samen uw zelfvertrouwen terug kunnen opbouwen. Om deze reden hanteren wij geen lange wachttijden, binnen 5 werkdagen na het eerste contactmoment plannen wij al een afspraak met u in.

 

De gecertificeerde en ervaren haarwerkspecialisten staan voor u klaar met persoonlijk advies en de beste maatwerkoplossingen voor ieder haarprobleem. Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 8.30 uur en 17.30 uur.

Veelgestelde vragen

  • Wat kost een haarwerk voor vrouwen?

    De kosten voor een haarwerk is afhankelijk van verschillende factoren. Zo speelt het soort haarwerk hierin een grote rol, evenals het materiaal waar het haarwerk van gemaakt is. Zo is een haarwerk van echt haar vaak prijziger dan wanneer deze van synthetisch haar is gemaakt. De haarwerken van Haarhuis Hammer worden op maat gemaakt en zijn haast niet van uw eigen haar te onderscheiden. Wij maken het u de prijs waard door een haarwerk aan te leveren dat perfect bij u past en door korte lijnen binnen ons bedrijf weet u zeker dat u altijd op ons kan rekenen voor hulp.

  • Waarom zou ik kiezen voor een haarstuk van echt haar?

    Bij Haarhuis Hammer maken wij haarwerken voor vrouwen gemaakt van écht haar. Niet alleen zien haarstukken van echt haar er veel natuurlijker uit en is het nauwelijks van uw eigen haar te onderscheiden, ook kunt u met haarstukken van echt haar ook föhnen en er zelfs mee slapen doordat het permanent bevestigd kan worden. Met synthetisch haar is dit allemaal niet mogelijk. Voor meer informatie en persoonlijk advies maakt u een afspraak bij Haarhuis Hammer.

  • Wordt een haarstuk vergoed door mijn zorgverzerking?

    Wanneer u kampt met een medische aandoening die resulteert in gedeeltelijk, geheel of langdurig haarverlies, kan het zeker zo zijn dat uw haarwerk (deels) wordt vergoed door uw zorgverzekering.  Haarhuis Hammer is een gecontracteerd en gecertificeerd haarwerkleverancier die u altijd bijstaat. Dit betekent dat wij uw vergoeding ook direct voor u zullen declareren en u er zelf nauwelijks omkijken naar heeft.

Haarhuis Hammer: uw haarwerkspecialist

Met meer dan 30 jaar ervaring weten onze haarwerkspecialisten bij Haarhuis Hammer precies wat bij u zou kunnen passen. Wij nemen graag de tijd om met u te praten, te adviseren en natuurlijk ook te passen. Dit alles doen wij in een privéruimte zodat u alle privacy heeft die u maar kan wensen. Wij plannen een afspraak met u binnen 5 werkdagen na het eerste contactmoment in, zodat u snel mogelijk weer vol zelfvertrouwen in de spiegel kunt kijken en met trots over straat kan. Wij zijn bereikbaar via de telefoon, e-mail of het contactformulier op de website. Maak nu een afspraak om met onze haarwerkspecialisten die u graag van een persoonlijk advies op maat voorzien.