Haarhuis Hammer biedt een grote diversiteit aan haarwerken. We zorgen ervoor dat u de zaak altijd verlaat met een haarwerk waar u gelukkig van wordt. Zo heeft u onder meer de keuze uit kunsthaar, echt haar en cyberhair en ons nieuwste product: de Air Skin, die zichzelf vastzuigt. Heeft u iets gevonden? Dan bestaat de mogelijkheid om het haarwerk te reserveren of direct mee te nemen. Tenzij u voor maatwerk kiest. In dat geval is er een langere levertijd.

Nieuw: de Air Skin

Een afspraak bij Haarhuis Hammer, hoe werkt dat?

Onze haarwerkspecialisten gaan dagelijks om met mensen die haar problemen of haaruitval hebben. Iedere klant is uniek, maar er is voldoende ervaring in huis om ook u te voorzien van een haarwerk dat aansluit op uw wensen. Hulp nodig bij uw keuze? Geen probleem! Vertrouw op onze jarenlange ervaring. Heeft u een keuze gemaakt? Dan ontvangt u het haarwerk vaak al binnen 2 werkdagen, tenzij u voor maatwerk kiest. In dat geval is de levertijd 12 weken. 


Vanzelfsprekend reserveren we een privékamer voor u zodat we rustig kunnen praten en passen. 


Welk hoofdhuid- of haar probleem u ook heeft: wij helpen u altijd bij het zoeken naar een passende oplossing. Wilt u meer informatie?

Maak een afspraak

Geen wachttijden

Een afspraak kan gerealiseerd worden binnen 5 werkdagen. Wij streven er naar om iedereen zo snel mogelijk te helpen. Telefonisch zijn wij op werkdagen bereikbaar van 8.30 uur tot en met 17.00 uur.

Haarwerken vergoed door verzekering?

U heeft recht op een vergoeding vanuit de basisverzekering voor een haarwerk of pruik bij langdurige, gehele of gedeeltelijke kaalhoofdigheid als gevolg van een medische aandoening of behandeling. Wij declareren uw vergoeding direct bij uw zorgverzekeraar. Haarhuis Hammer is een gecontracteerd en gecertificeerde haarwerkleverancier.

De Air Skin zuigt zichzelf vast

Dit nieuwe product van Nordic Hair Contrast is speciaal ontwikkeld voor mensen die door Alopecia Totalis geen haar hebben maar toch zorgeloos willen leven. Het haarwerk zuigt zichzelf vacuüm aan het hoofd, waardoor u alles kunt doen wat u normaal ook doet. U zou er zelfs mee kunnen skydiven of duiken in het water! Zo betrouwbaar is het. Door de dunne textuur van het materiaal, voelt u gewoon de wind op uw hoofdhuid. 


Een haarwerk op maat van Air Skin is geheel onzichtbaar, zit naadloos en is gemakkelijk op en af te zetten. U kunt dit haarwerk prima in combinatie met een bril of een hoed gebruiken. Wilt u er een keer mee slapen? Ook dat is geen probleem.

Stel ons uw vraag over de Air Skin

Haarhuis Hammer
Dr. Nassaulaan 10
9401 HK, Assen 


Telefoon
0592 313 007

E-mail
info@haarhuishammer.nl


Privacyverklaring

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:00 uur 

Dinsdag 08:30 - 17:00 uur

Woensdag 08:30 - 17:00 uur

Donderdag 08:30 - 17:00 uur

Vrijdag 08:30 - 17:00 uur


KvK-Nummer
04027843

Bankrekeningnummer
NL15RABO0152213252