Grote diversiteit aan hoogwaardige haarwerken in Assen

Haarhuis Hammer biedt een grote diversiteit aan haarwerken. We zorgen ervoor dat u de zaak altijd verlaat met een haarwerk waar u gelukkig van wordt. Zo heeft u onder meer de keuze uit kunsthaar, echt haar en cyberhair heeft u iets gevonden? Dan bestaat de mogelijkheid om het haarwerk te reserveren of direct mee te nemen. Tenzij u voor maatwerk kiest. In dat geval is er een langere levertijd.

Een afspraak bij Haarhuis Hammer, hoe werkt dat?

Onze haarwerkspecialisten gaan dagelijks om met mensen die haarproblemen of haaruitval hebben. Iedere klant is uniek, maar er is voldoende ervaring in huis om ook u te voorzien van een haarwerk dat aansluit op uw wensen.

 

Hulp nodig bij uw keuze? Geen probleem! Vertrouw op onze jarenlange ervaring. Heeft u een keuze gemaakt? Dan bestaat de mogelijkheid om het haarwerk te reserveren of direct mee te nemen. Tenzij u voor maatwerk kiest. In dat geval is er een langere levertijd.

 

Vanzelfsprekend reserveren we een privékamer voor u zodat we rustig kunnen praten en passen.

 

Welk hoofdhuid- of haarprobleem u ook heeft: wij helpen u altijd bij het zoeken naar een passende oplossing. Wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Maak een afspraak

Geen wachttijden

Een afspraak kan gerealiseerd worden binnen 5 werkdagen. Wij streven ernaar om iedereen zo snel mogelijk te helpen. Telefonisch zijn wij op werkdagen bereikbaar van 8:30 uur tot 17:00 uur.

Haarwerken vergoed door verzekering?

U heeft recht op een vergoeding vanuit de basisverzekering voor een haarwerk of pruik bij langdurige, gehele of gedeeltelijke kaalhoofdigheid als gevolg van een medische aandoening of behandeling. Wij declareren uw vergoeding direct bij uw zorgverzekeraar. Haarhuis Hammer is een gecontracteerd en gecertificeerd haarwerkleverancier.

Ontdek de mooiste haarwerken nabij Groningen

Haarhuis Hammer verzorgt al sinds 1981 haarwerken op maat in de regio Groningen. Onze gecertificeerde specialisten hebben een ruime ervaring op het gebied van natuurlijke haarwerken voor vrouwen, mannen én kinderen. Iedereen die te maken krijgt met haaruitval kan bij ons terecht voor een perfect passend haarwerk. Of u nu problemen met uw haar hebt vanwege stress, medicijngebruik, zwangerschap, chemotherapie of alopecia, wij helpen u altijd aan een prachtige pruik. Daarbij bieden wij u een ruime keuze uit diverse soorten haar en verschillende bevestigingstechnieken.

Haarwerken op maat

Wanneer u last hebt van (gedeeltelijke) haaruitval of (tijdelijke) kaalheid, dan is dat al vervelend genoeg. Wij begrijpen heel goed dat u dan zo snel mogelijk geholpen wilt worden. Daarom kunt u bij ons al binnen 5 werkdagen terecht.

 

Hebt u een keuze uit onze haarwerken gemaakt, dan kunt u ook al binnen enkele dagen over uw haarstuk beschikken. Geeft u de voorkeur aan maatwerk, dan is de levertijd langer. Zoekt u haarwerken op maat in de omgeving van Groningen, kom dan naar Haarhuis Hammer in Assen. Onze eigentijdse haarstukken zijn niet van echt te onderscheiden en geven u weer zelfvertrouwen.

Een haarstuk zoals u het wenst

Bij langdurige kaalheid ten gevolge van ziekte of een medische behandeling wordt uw haarstuk vergoed vanuit de basisverzekering. Bij Haarhuis Hammer kunnen wij de kosten rechtstreeks bij uw zorgverzekering declareren. Kiest u voor kunsthaar of cyberhair, of wordt u gelukkig van echt haar?

Wij adviseren u graag. In onze salon vlak bij Groningen kunt u ook terecht voor de professionele verzorging van uw haarstuk. Bent u benieuwd naar ons assortiment pruiken? Maak dan snel een afspraak. Wij ontvangen u in een privékamer en nemen ruim de tijd om de verschillende haarwerken met u door te nemen.

stel u vraag via het contactformulier