Haarhuis Hammer biedt een grote diversiteit aan haarwerken. We zorgen ervoor dat u de zaak altijd verlaat met een haarwerk waar u gelukkig van wordt. Zo heeft u onder meer de keuze uit kunsthaar, echt haar en cyberhair en ons nieuwste product: de Air Skin, die zichzelf vastzuigt. Heeft u iets gevonden? Dan bestaat de mogelijkheid om het haarwerk te reserveren of direct mee te nemen. Tenzij u voor maatwerk kiest. In dat geval is er een langere levertijd.

Nieuw: de Air Skin

Een afspraak bij Haarhuis Hammer, hoe werkt dat?

Onze haarwerkspecialisten gaan dagelijks om met mensen die haar problemen of haaruitval hebben. Iedere klant is uniek, maar er is voldoende ervaring in huis om ook u te voorzien van een haarwerk dat aansluit op uw wensen. Hulp nodig bij uw keuze? Geen probleem! Vertrouw op onze jarenlange ervaring. Heeft u een keuze gemaakt? Dan ontvangt u het haarwerk vaak al binnen 2 werkdagen, tenzij u voor maatwerk kiest. In dat geval is de levertijd 12 weken. 


Vanzelfsprekend reserveren we een privékamer voor u zodat we rustig kunnen praten en passen. 


Welk hoofdhuid- of haar probleem u ook heeft: wij helpen u altijd bij het zoeken naar een passende oplossing. Wilt u meer informatie?

Maak een afspraak

Geen wachttijden

Een afspraak kan gerealiseerd worden binnen 5 werkdagen. Wij streven er naar om iedereen zo snel mogelijk te helpen. Telefonisch zijn wij op werkdagen bereikbaar van 8.30 uur tot en met 17.00 uur.

Haarwerken vergoed door verzekering?

U heeft recht op een vergoeding vanuit de basisverzekering voor een haarwerk of pruik bij langdurige, gehele of gedeeltelijke kaalhoofdigheid als gevolg van een medische aandoening of behandeling. Wij declareren uw vergoeding direct bij uw zorgverzekeraar. Haarhuis Hammer is een gecontracteerd en gecertificeerde haarwerkleverancier.

Ontdek de mooiste haarwerken nabij Groningen

Haarhuis Hammer verzorgt al sinds 1981 haarwerken op maat in de regio Groningen. Onze gecertificeerde specialisten hebben een ruime ervaring op het gebied van natuurlijke haarwerken voor vrouwen, mannen én kinderen. Iedereen die te maken krijgt met haaruitval kan bij ons terecht voor een perfect passend haarwerk. Of u nu problemen met uw haar hebt vanwege stress, medicijngebruik, zwangerschap, chemotherapie of alopecia, wij helpen u altijd aan een prachtige pruik. Daarbij bieden wij u een ruime keuze uit diverse soorten haar en verschillende bevestigingstechnieken.

Haarwerken op maat

Wanneer u last hebt van (gedeeltelijke) haaruitval of (tijdelijke) kaalheid, dan is dat al vervelend genoeg. Wij begrijpen heel goed dat u dan zo snel mogelijk geholpen wilt worden. Daarom kunt u bij ons al binnen 5 werkdagen terecht. Hebt u een keuze uit onze haarwerken gemaakt, dan kunt u ook al binnen enkele dagen over uw haarstuk beschikken. Geeft u de voorkeur aan maatwerk, dan is de levertijd langer. Zoekt u haarwerken op maat in de omgeving van Groningen, kom dan naar Haarhuis Hammer in Assen. Onze eigentijdse haarstukken zijn niet van echt te onderscheiden en geven u weer zelfvertrouwen.

Een haarstuk zoals u het wenst

Bij langdurige kaalheid ten gevolge van ziekte of een medische behandeling wordt uw haarstuk vergoed vanuit de basisverzekering. Bij Haarhuis Hammer kunnen wij de kosten rechtstreeks bij uw zorgverzekering declareren. Kiest u voor kunsthaar of cyberhair, of wordt u gelukkig van echt haar? Wellicht is ons meest recente product 'Air Skin' iets voor u. Wij adviseren u graag. In onze salon vlakbij Groningen kunt u ook terecht voor de professionele verzorging van uw haarstuk. Bent u benieuwd naar ons assortiment pruiken? Maak dan snel een afspraak. Wij ontvangen u in een privékamer en nemen ruim de tijd om de verschillende haarwerken met u door te nemen.

Stel ons uw vraag over de Air Skin

Haarhuis Hammer
Dr. Nassaulaan 10
9401 HK, Assen 


Telefoon
0592 313 007

E-mail
info@haarhuishammer.nl


Privacyverklaring

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:00 uur 

Dinsdag 08:30 - 17:00 uur

Woensdag 08:30 - 17:00 uur

Donderdag 08:30 - 17:00 uur

Vrijdag 08:30 - 17:00 uur


KvK-Nummer
04027843

Bankrekeningnummer
NL15RABO0152213252