Pruiken van echt haar

Als u last heeft van kale plekken, inhammen of haaruitval, kan onzekerheid een grote rol spelen. Bent u op zoek naar een pruik van echt haar? Daar kunnen wij van Haarhuis Hammer u bij helpen. Wij maken namelijk haarwerken op maat, onder andere voor mensen die bijvoorbeeld alopecia hebben of kaalheid ervaren na chemokuren. Wij hebben hier al 30 jaar ervaring mee en werken in een specialistisch team met vijf gecertificeerde haarwerkspecialisten.

 

Ook als u snel een haarwerk nodig heeft, kunt u bij ons terecht. Wij plannen namelijk binnen 5 werkdagen een afspraak voor u in. Deze afspraken vinden plaats in een privékamer, zodat we uw vragen en wensen door kunnen nemen. Wij bieden u graag een luisterend oor. Het is natuurlijk belangrijk dat uw haarwerk past bij uw persoonlijkheid, uiterlijk en uw wensen. Daarom nemen we alle tijd voor u, zodat uw uiteindelijke haarwerk helemaal bij u past.

Verschillende pruiken echt haar

We bieden diverse soorten pruiken van echt haar. Zo kunt u tijdens uw afspraak een pruik van echt haar passen en erachter komen of die helemaal past bij uw wensen. Dit zijn confectiepruiken: deze pruiken zijn al klaar om in gebruik te nemen. In zo’n geval kunt u deze dus meteen meenemen naar huis, maar als er wat aanpassingen gedaan moeten worden is dat ook mogelijk. Dan wordt er semimaatwerk uitgevoerd, bijvoorbeeld als de pruik niet past of als het haar van de pruik te lang is. Ook is er de mogelijkheid om voor volledig maatwerk te kiezen, hierbij wordt er een volledige pruik van echt haar gemaakt op basis van uw wensen.

Confectiepruiken

Wilt u direct een pruik van echt haar kopen en meenemen? Dan is een confectiepruik wat voor u. Tijdens uw afspraak kunt u verschillende pruiken van echt haar passen, waarbij het kan zijn dat u een pruik tegenkomt die precies past bij uw wensen. Dan is het mogelijk om deze pruik meteen mee te nemen naar huis. De pruiken van echt haar zijn geschikt voor de gemiddelde maten, dus de kans is groot dat deze goed aansluit op uw hoofd. Zo kunt u dus na een aantal dagen al een pruik van echt haar dragen.

Semi-maatwerk

Indien u een confectiepruik hebt gevonden die qua looks dicht bij uw wensen komt, maar u het liefst nog een aantal aanpassingen wilt laten maken, is dat ook zeker mogelijk. Zo kan bijvoorbeeld de kleur, de lengte of de bevestigingsmethode aangepast worden. Dit wordt semimaatwerk genoemd.

Maatwerk

Ook kan er een volledig nieuwe pruik van echt haar gemaakt worden op basis van uw wensen. Dan gaat het om maatwerk. Het kan zijn dat dit de juiste oplossing is, omdat er bijvoorbeeld geen pruik bij de confectiehaarwerken zit die aansluit bij uw wensen. Door voor een pruik op maat te kiezen, zal uw pruik volledig voldoen aan uw verwachtingen. Hierbij kunt u de pruik van echt haar dus helemaal zelf ontwerpen, van kleur tot lengte en dikte. Het kan bijvoorbeeld zijn dat u altijd al voller haar hebt gewild, dan kunnen wij de pruik zo maken dat deze mooi vol is. Of wilt u dat we uw pruik voor u in een speciale kleur verven? Dit is uiteraard ook mogelijk. Omdat de pruik van echt haar volledig wordt gemaakt naar uw wensen, duurt het wel wat langer voordat deze klaar is. Reken hierbij op een wachttijd van 10 tot 12 weken.

Haarverlies

Bij Haarhuis Hammer zijn we gespecialiseerd in haarwerken op maat voor mensen die haarverlies ervaren. Dit kan door verschillende redenen ontstaan, onder andere door ziekte of medicatie. We zijn gespecialiseerd in het helpen van mensen waarvan hun haar dunner wordt of uitvalt door alopecia of chemotherapie.

Haarverlies door alopecia

Meerdere mensen hebben te maken met alopecia. Hierdoor kunt u plaatselijke haaruitval ervaren, maar ook kan uw haar dunner worden of zelfs helemaal uitvallen, wat resulteert in kaalheid. Wij snappen dat dit veel emoties kan oproepen. Wij helpen u heel graag bij het zoeken naar een pruik van echt haar, waarbij het voor anderen niet te zien is dat het niet uw eigen haar is.

Haarverlies door chemotherapie

Eén van de meest voorkomende bijwerking van chemotherapie is haaruitval. Hierbij kan je haar in korte tijd snel uitvallen. Dit is een erg ingrijpende gebeurtenis, naast de chemotherapie zelf. Daarom willen wij u graag op uw best laten voelen in deze lastige tijd. Daarbij kan een pruik van echt haar helpen. Ondanks dat het uitvallen van uw haar tijdelijk is en uw haar weer terug groeit, is het prettig om in de tussentijd een pruik te kunnen dragen als u zich daar fijner door voelt.

Passende pruik echt haar

Het is natuurlijk belangrijk dat uw pruik bij u past. Niet alleen bij uw uiterlijk, maar ook uw innerlijk en levensstijl. Daarom vinden we het belangrijk om erachter te komen wat uw wensen zijn en waarom. Zo passen verschillende pruiken bij verschillende levensstijlen. Maar ook bevestigingsmethoden spelen hier een grote rol in. Wij hebben namelijk verschillende bevestigingsmethoden, die passen bij verschillende typen haar en levensstijlen. Als u graag sport, is een passende pruik én bevestigingsmethode van belang.

Tape

Indien u graag zelf uw pruik wilt op- en afzetten, is tape een goede optie. Dit is een geschikte methode als u kale plekken heeft, door bijvoorbeeld alopecia. Hierbij wordt er namelijk dubbelzijdig tape vastgeplakt aan de hoofdhuid. Bovendien is het geschikt wanneer u last heeft van een gevoelige hoofdhuid.

Safetyclips

De safetyclips zijn al vastgemaakt aan de pruik zelf. Deze clips zijn erg stevig en zullen dan ook een lange tijd meegaan. Het voordeel van een pruik echt haar met safetyclips is dat je deze makkelijk zelf op- en af kunt zetten. Clips zijn geschikt voor mensen die nog wel haar hebben, maar last hebben van kale plekken of inhammen. De safetyclips moeten namelijk vastgeklemd worden aan uw eigen haar.

Pruiken echt haar prijzen

Wij snappen dat u graag wilt weten wat een pruik van echt haar kost. Echter verschilt dit per pruik, en of u voor een confectiehaarwerk kiest, een semimaatwerk of een volledige pruik op maat. Wel is het goed om te weten dat als u haarverlies ervaart door een medische aandoening of behandeling, u in aanmerking komt voor een vergoeding, deze regelen wij voor u. Bij een basisverzekering gaat het om een vergoeding van maximaal 454 euro.

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Ook als u vragen heeft, plannen we een afspraak voor u in. In een privékamer bespreken we dan al uw vragen en eventuele zorgen. Wij bieden u een luisterend oor en adviseren u op basis van uw wensen.