Haarstukken van echt haar

Haarverlies, kale plekken of inhammen zijn problemen die veel onzekerheden met zich mee kunnen brengen. Er zijn meerdere oorzaken voor deze problematiek. Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan ouderdom, maar ook aan medische oorzaken. Veel mensen ervaren haaruitval na chemotherapie. Haaruitval is ook een gevolg van de ziekte alopecia. Het kan ook zo zijn dat u uw haar verliest, doordat u kampt met psychische klachten of doordat u gebruik maakt van bepaalde medicijnen.

 

Als u symptomen van haarverlies ervaart, kunt u bij ons terecht voor professioneel advies over haarwerken. Haarhuis Hammer is specialist op het gebied van haarstukken. Ons team, die bestaat uit vijf ervaren professionals, staat klaar om u – binnen vijf dagen – te ontvangen voor een vrijblijvend consult.

Haarstukken echt haar op maat gemaakt

Een kapsel is erg persoonlijk. Het heeft niet alleen invloed op de manier waarop u eruitziet; een volle verzorgde bos haar, kan u ook een stuk zelfverzekerder maken. Wanneer u op zoek bent naar een haarstuk, kunt u het best contact opnemen met een professional. Op deze manier bent u ervan verzekerd dat u een haarstuk aanschaft dat echt bij uw wensen en uiterlijk aansluit. Er zijn namelijk veel mogelijkheden. Als u niet zo veel van het onderwerp af weet, kan het lastig zijn om in één keer de juiste keuzes te maken. U kunt er uiteraard voor kiezen om een haarstuk te kiezen die wij op voorraad hebben. Als u daarvoor kiest, kunt u deze al snel in gebruik nemen. Misschien heeft u wel een specifieke wens die u graag wilt waarborgen. Op het moment dat wij geen aansluitend haarstuk hebben, kunnen wij er één voor u op maat maken. Dit haarstuk is uniek en speciaal voor u ontwikkeld, zodat u de beste ervaring heeft.

Haarstukken voor meer zelfvertrouwen

Haarverlies kan veel onzekerheden veroorzaken. Deze onzekerheid geldt voor veel verschillende mensen. Het is dan ook niet gek als u kampt met onzekerheden over uw haar. Veel heren krijgen te maken met een terugtrekkende haarlijn, inhammen of een kale kruin. Dit levert hun vaak veel onzekerheden op. Ook dames die last hebben van kale plekken door bijvoorbeeld alopecia of door de gevolgen van chemotherapie, voelen zich vaak minder zelfverzekerd zonder hun haar. Dunner wordend haar is ook een bron van onzekerheden voor velen.

 

Dit kan komen doordat haar al eeuwenlang een symbool voor kracht en gezondheid is. Daarnaast kan het vervelend en confronterend zijn dat uw uiterlijk veranderd zonder dat u hier zelf voor heeft gekozen. Gelukkig kunt u ervoor kiezen om weer een stukje van uw zelfvertrouwen terug te winnen door een haarstuk aan te schaffen. Als het aankomt op haarstukken echt haar, zijn er veel mogelijkheden. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een klein haarstuk aan te schaffen die slechts een kale plek maskeert. Het kan ook zo zijn dat u iets nodig heeft dat wat meer dekt. Denk dan bijvoorbeeld aan een pruik.

Persoonlijk advies

Bij Haarhuis Hammer wordt u niet aan uw lot overgelaten. Wij zijn proactief en behulpzaam, zodat u wordt voorzien van het haarstuk dat het best bij u past. Als u geïnteresseerd bent in haarstukken echt haar, doorlopen wij een proces met u. Dit proces bestaat uit zes stappen. Wij zullen u eerst ontvangen voor een vrijblijvend intakegesprek. Tijdens dit gesprek maken we kennis en vertelt u ons meer over uw persoonlijke situatie. Vervolgens komen wij met een advies over een passende oplossing. Als u het met ons eens bent, kan het leuke werk beginnen: u mag modellen passen. Zodra de keuze is gemaakt, kunnen wij aan de slag en het haarstuk bij u plaatsen. Later volgt de controlefase. Ook zullen wij u ondersteunen bij het onderhouden van uw haarstuk.

Voordelen haarstukken echt haar

Haarstukken zijn verkrijgbaar in verschillende materialen. Haarstukken die zijn gemaakt van human hair – oftewel menselijk haar – zijn vaak van de beste kwaliteit. Doordat haarstukken echt haar zijn gemaakt van menselijk haar, kunt u het haar ook behandelen als uw eigen haar. Dat betekent dat u het haar – met behulp van de juiste producten en verzorging – kunt modelleren met bijvoorbeeld een haardroger of een krultang. Daarnaast kan het haar eventueel geverfd worden, waardoor de perfecte kleur match bereikt kan worden. Dat resulteert erin dat een haarstuk dat wordt gemaakt van echt haar nog realistischer is. Daarnaast is het simpelweg makkelijker te hanteren dan haarstukken die synthetisch zijn.

Verschillende soorten haarstukken

Op het moment dat u een haarstuk van echt haar wilt gaan aanschaffen, is het van belang dat u de verschillende mogelijkheden overweegt. U wordt uiteraard begeleid door een haarwerkenspecialist. Toch kunt u ook zelfstandig verschillende mogelijkheden overwegen. De haarwerken zijn beschikbaar in verschillende soorten materialen. Het is aan u om te bepalen welk materiaal het best aansluit op uw persoonlijke wensen en voorkeuren. Haarhuis Hammer biedt bijvoorbeeld haarstukken echt haar aan, maar ook haarstukken die zijn gemaakt van kunsthaar of van cyberhaar. De verschillende materialen vereisen ieder hun unieke onderhoudsmethodes. Het is goed om dit te overwegen voordat u een haarwerk kiest. Vraag ook gerust om een eerlijk advies aan de haarwerkenspecialist die u ondersteunt bij het kiezen van het juiste haarstuk.

Haarverlies

Bij Haarhuis Hammer zijn we gespecialiseerd in haarwerken op maat voor mensen die haarverlies ervaren. Dit kan door verschillende redenen ontstaan, onder andere door ziekte of medicatie. We zijn gespecialiseerd in het helpen van mensen waarvan hun haar dunner wordt of uitvalt door alopecia of chemotherapie.

Kale plekken door alopecia

Alopecia is een ziekte waarbij de patiënt te maken krijgt met spontane haaruitval, dit resulteert in kale plekken. Deze kale plekken komen voornamelijk voor op de hoofdhuid, maar het kan ook zo zijn dat alopecia patiënten haren verliezen op andere plekken. Denk dan bijvoorbeeld aan de wenkbrauwen, wimpers of baard. Dit fenomeen is natuurlijk ontzettend vervelend. Het kan zomaar optreden en ervoor zorgen dat u (tijdelijk) te maken heeft met kale plekken. Het is al erg naar dat u last heeft van alopecia, u wilt hier natuurlijk zo min mogelijk nare gevoelens en onzekerheden door ervaren. Bij Haarhuis Hammer staat er een team van specialisten klaar die u kan helpen bij het maskeren van deze kale plekken. Onze specialisten hebben ervaring met verschillende vormen van alopecia.

Haarstukken na chemo

Uitvallend haar is één van de bijwerkingen van chemotherapie. Veel patiënten kampen met kaalheid of kale plekken door chemotherapie. U kunt ervoor kiezen om een haarstuk aan te schaffen. Dit kan u een beter gevoel geven. Of u nu kiest om haarstukken echt haar te kopen of dat u liever een haarstuk van (gedeeltelijk) synthetisch haar draagt, is volledig afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur. Wij geven u wel een advies, zodat u alle handvatten heeft om de beste keuze te maken.

Haarstukken echt haar dames

Een goed kapsel doet wonderen. Het is makkelijk om het te onderschatten, maar een kapsel is meer dan wat haren. Het heeft veel invloed op uw uiterlijk en daarmee ook op uw zelfvertrouwen. Haarhuis Hammer heeft een breed assortiment aan haarstukken echt haar voor dames.

Haarstukken echt haar heren

Veel mensen hebben een negatief vooroordeel over toupets, toch is dit vooroordeel zeer misplaatst. Dit concept heeft vroeger een slechte naam gekregen, doordat er vaak een verkeerde toupet werd geselecteerd. Hierbij kunt u denken aan een verkeerde kleur of een verkeerde haartextuur. Tegenwoordig is het haarstuk niet meer te onderscheiden van echt haar. Dit maakt een toupet een aantrekkelijke mogelijkheid voor heren die te maken hebben met kale plekken op de hoofdhuid.

Haarstukken laten vergoeden

Het kan zo zijn dat u recht heeft op een (gedeeltelijke) vergoeding van uw haarwerk. U kunt hier aanspraak op maken als u kampt met een medische aandoening die resulteert in langdurige, gehele of gedeeltelijke kaalhoofdigheid. Haarhuis Hammer is een gecontracteerd en gecertificeerd haarwerkleverancier. Wij zullen dan ook direct uw vergoeding declareren bij uw zorgverzekeraar.

Geen wachttijd

Het is erg vervelend als u te maken krijgt met (gedeeltelijke) kaalhoofdigheid. Juist daarom vinden wij het bij Haarhuis Hammer zo belangrijk dat u zo snel mogelijk de hulp en aandacht krijgt die u verdient. Daarom hebben wij geen lange wachttijden: wij realiseren een afspraak binnen vijf werkdagen na het eerste contactmoment met u. U kunt ons op werkdagen bereiken tussen 8:30 uur en 17:30 uur.

Contact opnemen

Als u geïnteresseerd bent in de mogelijkheden, raden wij u aan om ons te contacteren. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen. Vervolgens plannen wij een afspraak met u in, deze eerste afspraak wordt binnen vijf werkdagen gerealiseerd.