Haarwerken en verzorgingsproducten uit Assen

Haarhuis Hammer is leverancier van haarwerken en verzorgingsproducten. We staan u altijd op professionele en persoonlijke wijze te woord; vanaf het eerste contactmoment tot aan (advies over) het onderhoud van uw haarwerk. Vanuit uw doelen werken we samen aan een oplossing voor uw haar. U voelt zich zelfverzekerd en goed.

Onze specialisten staan voor u klaar

De gecertificeerde en ervaren haarwerkspecialisten van Haarhuis Hammer bieden maatwerkoplossingen voor ieder haarprobleem. Ons proces bestaat uit zes fasen, te weten:

  1. Intakegesprek
  2. Advies over passende oplossing
  3. Behandeling – modellen passen en uitzoeken
  4. Haarwerk plaatsen op maat
  5. Controlefase
  6. Onderhoud

Met meer dan 30 jaar ervaring bent u bij ons aan het juiste adres. Wij nemen de tijd en bieden een luisterend oor. Maak verblijvend een afspraak. Bel ons via 0592 313 007 of stuur een e-mail naar info@haarhuishammer.nl. Een afspraak kan vaak al binnen 5 werkdagen ingepland worden.

 

Haarhuis Hammer is een erkend haarwerkspecialist. We zijn lid van de vereniging Anko Sectie Haarwerken. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u voor een deskundige en professionele partij kiest.

Klachten
Als u niet tevreden bent over de oplossing die Haarhuis Hammer u biedt, dan kunt u zich wenden tot De Geschillencommissie Uiterlijke Verzorging, Postbus 90600, 2509 LP Den Haag.

 

Digitaal uw klacht indienen kan ook direct via www.degeschillencommissie.nl. Of u vraagt telefonisch een klachtenformulier bij hen op via 070 - 310 53 10 (ma t/m vr van 9:00 - 17:00 uur).

Het team van Haarhuis Hammer

Ons team bestaat uit vijf gecertificeerde en ervaren haarwerkspecialisten. Wij nemen de tijd voor u en bieden een luisterend oor. Heeft u vragen, neem dan contact op met ons op. Wij helpen u graag.

Medewerker Evelien

Evelien

Medewerker Willeke

Willeke

Medewerker Marion

Marion

Medewerker Sanne

Sanne