Haarhuis Hammer: uw haarwerkspecialist

Dun of fijn haar en haaruitval kunnen u onzeker maken. Er zijn verschillende redenen dat u uw haar kan verliezen, bijvoorbeeld door medicijnen, stress, een zwangerschap, alopecia of chemotherapie. Haarhuis Hammer neemt de tijd om samen met u te zoeken naar een oplossing op maat. Wilt u professioneel, persoonlijk en discreet advies? Kies dan voor uw haarwerkspecialist, Haarhuis Hammer.

Haarwerken en onderhoudsproducten

Wij bieden altijd een oplossing op maat, want iedereen is uniek. Met meer dan 30 jaar ervaring weten onze haarwerkspecialisten precies wat bij u zou kunnen passen. Wij nemen ruim de tijd voor een intake in een privéruimte, zodat u alle ruimte en privacy heeft om praten en te passen. Na de intake geven wij u advies. We passen verschillende modellen en zoeken samen uw nieuwe haarwerk uit. Het haarwerk wordt door ons geplaatst en wij geven advies over het onderhoud.

 

Ook als u te maken heeft met alopecia of haaruitval door chemotherapie kunt u bij ons terecht. Wij hebben hier ruimschoots ervaring mee en kunnen u goed adviseren. Ook in deze situatie is het mogelijk om te kiezen uit verschillende haarsoorten en bevestigingstechnieken.

 

Het is belangrijk om uw nieuwe haarwerk goed te verzorgen. Kunsthaar, cyberhaar of echt haar vragen om verschillende behandelingen. Wij adviseren u graag en hebben in onze salon geschikte producten voor het beste onderhoud.

 

Ons servicegebied

Haarhuis Hammer is gevestigd in Assen. Wij helpen graag klanten in een straal van 50 kilometer rondom Assen. Ons servicegebied beslaat daarmee ook Groningen, Emmen, Stadskanaal, Hoogeveen, Drachten en alle plaatsen binnen deze cirkel.

 

Wij zijn bereikbaar via de telefoon, e-mail of door het contactformulier op de website in te vullen. Binnen 5 dagen proberen wij uw afspraak in te plannen, zodat u snel weer vol zelfvertrouwen in de spiegel durft kijken. Wij informeren u graag het liefst op afspraak, want dan kunnen wij een privékamer reserveren en u in alle rust helpen. Kies voor de persoonlijke aanpak van uw haarwerkspecialist, kies voor Haarhuis Hammer!