Officieel steunpunt van Stichting Haarwensen in Assen

Wij zijn een officieel steunpunt van Stichting Haarwensen, een organisatie die in het leven is geroepen voor kinderen die hun haar tijdelijk verliezen. Bijvoorbeeld door alopecia of medische behandelingen zoals chemotherapie of bestraling.

Stichting haarwensen

Gratis haarwerk voor kinderen tot en met 18 jaar

Haarhuis Hammer levert gratis donatie-haarwerken voor kinderen tot en met 18 jaar. Deze haarwerken worden gemaakt van echt haar dat door iemand gedoneerd is. Onze specialisten helpen in deze situatie graag bij het uitzoeken van een geschikt haarwerk.

 

Wilt u in aanmerking komen voor een donatie-haarwerk? Neem dan contact op met Stichting Haarwensen. Zij zullen dan vragen of u een foto via de mail kunt toesturen, zodat zij kunnen kijken of er een passend haarwerk beschikbaar is. U kunt een haarwerk aanvragen door te bellen naar de stichting, op 0592 313 007. Zij zullen u uitleggen hoe het in zijn werk gaat. De volgende punten zijn daarvoor belangrijk:

.

  • Neem een verklaring van de arts mee naar de afspraak.

  • Er kan van tevoren gevraagd worden om foto's van de aanvrager te mailen, onder vermelding van uw naam en de datum van de afspraak

Haar doneren

Haar doneren?

De haarwerken van de Stichting Haarwensen worden gemaakt van echt haar. Hiervoor zijn ze afhankelijk van mensen die hun afgeknipte haar willen doneren.

 

Wilt u uw haar afknippen of heeft u nog een staart in de kast liggen? Dan ontvangt Stichting Haarwensen uw haar graag! De haarwerken zijn alleen bestemd voor kinderen, niet voor volwassenen. Het haar wordt niet geverfd, uw haarkleur zal ook de kleur van de pruik zijn. De leeftijd van het haar maakt niet uit, zo lang het maar soepel, zacht en glanzend is. Extensions gebruiken we liever niet.

Spelregels

.

  • De lengte van het haar bedraagt minimaal 25 centimeter

  • Alle natuurlijke haarkleuren, behalve grijs, zijn welkom

  • Geblondeerd haar nemen we helaas niet aan

  • Het haar bij voorkeur schoon, droog en in een vlecht toesturen

  • De leeftijd van het haar maakt niet uit, zolang het maar zacht en soepel aanvoelt

Het haar kan opgestuurd worden naar:

Stichting Haarwensen
Constructieweg 96a
3641 SP Mijdrecht

 

Wanneer u een briefje met uw naam, leeftijd en adresgegevens meestuurt, ontvangt u een bedankbrief. Wilt u geen haar doneren maar toch iets voor de stichting doen? Doe dan een financiële donatie of koop een leuke pop voor € 7,95. Alle hulp is welkom! Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neemt contact met ons op.

Contact met Haarhuis Hammer